EjendomsWatch

Knas i maskineriet skærer en stor luns af rådgivernes overskud

Fuld fart på ordrerne betyder langtfra flere kroner til bundlinjen hos arkitekterne og de rådgivende ingeniører. En ny regnskabsanalyse viser, at mere end en tredjedel af det samlede overskud er forsvundet fra de største rådgivere.

Bygge- og anlægsprojekter fylder en meget stor del af arkitekternes og de rådgivende ingeniørers ordrebog, men selv om de lige nu er med til at sikre vækst i omsætningen, går indtjeningen tilbage. | Foto: Jan Dagø

Selv om aktiviteten buldrer af sted inden for rådgivernes største forretningsområde, byggeriet, er det langtfra alle, der formår at veksle opsvinget til kolde kontanter.

En ny regnskabsanalyse for de 25 største rådgivende ingeniører og arkitekter, som erhvervsdatabasen BIQ har udarbejdet for Finans, viser, at toppen af rådgiverbranchen oplever et samlet fald på bundlinjen på 37 pct., mens omsætningen er gået frem med knap 5 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier