EjendomsWatch

Rambøll vinder trecifret millionkontrakt i København

Københavns Kommune har valgt ingeniørhuset Rambøll til at stå for vedligeholdelse og ombygning af byens ejendomme de næste fire år.

/ritzau/Stine Tidsvilde
Københavns rådhus. Foto: Ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

Den danske ingeniørkoncern Rambøll har vundet en kontrakt med Københavns Kommune til en værdi af op til 160 mio. kr.

Dermed skal Rambølls arkitekter og ingeniører stå for ombygning og vedligeholdelse af kommunens ejendomme de næste fire år, lyder det i en pressemeddelelse fra Rambøll.

Rambøll bliver totalrådgiver på en rammeaftale, der dækker alle tekniske og æstetiske aspekter i forhold til den løbende omsorg for kommunens bygninger. Opgaverne omfatter blandt andet mindre ombygninger, indeklimaløsninger, energirenoveringer, løbende vedligeholdelse af bygningerne samt analyser og tilstandsvurderinger.

Aftalen er indgået mellem ingeniørfirmaet og Københavns Ejendomme & Indkøb, og de øvrige af kommunens enheder har også mulighed for at benytte sig af aftalen, fremgår det.

Rambøll blev valgt ud fra sin "stærke tværfaglige organisation, procedurerne for projektstyring og den tryghed, der ligger i høj leveringssikkerhed," skriver Rambøll.

Rambøll henter specialtropperne ind til Lighthouse-projekt

Rambøll gør klar til opkøb efter vækstregnskab

Forsiden lige nu

Ejendomsudvikleren Jens Schaumann: Man skal være stærk i troen

Når man køber retten til en byggegrund med finanskrisen blæsende om ørene og uden en lokalplan, så skal man have en vis mængde ’Clint Eastwood’ i maven. Det havde og har ejendomsudvikleren Jens Schaumann, og det betaler sig, viser nyt regnskab. Salget af lejligheder på ø-projektet Engholmene stryger af sted, siger han.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Dades på milliardopkøb i Aarhus, en politianmeldelse mod ejendomsudvikleren NPV og Jyske Bank i salgshumør, var nogle af nyhederne i den forløbne uge, hvor abonnenter på EjendomsWatch kunne læse journalistiske interviews med hovedpersonerne. Også Lars Thylander, ledelsen i Gefion Group og en ny minister trak overskrifter i ugens løb.

Konkursbo finder køber til TV-byens gamle studier

En privat investor har købt en del af DR's gamle hovedsæde i Søborg, som bl.a. har været anvendt til film- og tv-studier. Der er tale om et konkursbo med bygninger på 33.655 kvm til en offentlig værdi på 250 mio. kr. Bygningen har været drevet forkert, siger rådgiver til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Lejerbo-udbryder indgår partnerskab med Domea.dk

Lejerbo Kolding, der følger i hælene på søsterorganisationen i København og forlader Lejerbo-organisationen, skal fra nytår stå på egne ben med egen administration. Men Domea.dk bistår alligevel på en del af det administrative. Formand har sommerfugle i maven.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier