EjendomsWatch

Rambøll vinder trecifret millionkontrakt i København

Københavns Kommune har valgt ingeniørhuset Rambøll til at stå for vedligeholdelse og ombygning af byens ejendomme de næste fire år.

/ritzau/Stine Tidsvilde
Københavns rådhus. Foto: Ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

Den danske ingeniørkoncern Rambøll har vundet en kontrakt med Københavns Kommune til en værdi af op til 160 mio. kr.

Dermed skal Rambølls arkitekter og ingeniører stå for ombygning og vedligeholdelse af kommunens ejendomme de næste fire år, lyder det i en pressemeddelelse fra Rambøll.

Rambøll bliver totalrådgiver på en rammeaftale, der dækker alle tekniske og æstetiske aspekter i forhold til den løbende omsorg for kommunens bygninger. Opgaverne omfatter blandt andet mindre ombygninger, indeklimaløsninger, energirenoveringer, løbende vedligeholdelse af bygningerne samt analyser og tilstandsvurderinger.

Aftalen er indgået mellem ingeniørfirmaet og Københavns Ejendomme & Indkøb, og de øvrige af kommunens enheder har også mulighed for at benytte sig af aftalen, fremgår det.

Rambøll blev valgt ud fra sin "stærke tværfaglige organisation, procedurerne for projektstyring og den tryghed, der ligger i høj leveringssikkerhed," skriver Rambøll.

Rambøll henter specialtropperne ind til Lighthouse-projekt

Rambøll gør klar til opkøb efter vækstregnskab

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier