EjendomsWatch

NCC mister direktør til Arkitektgruppen

Hidtidig direktør i NCC Property Development bliver udviklingsdirektør hos den Odense-baserede projektudvikler.

Foto: PR

52-årige Niels Fribo bliver medio august ny udviklingsdirektør hos projektudvikleren Arkitektgruppen med hjemsted i Odense, oplyser firmaet.

"De seneste år har Arkitektgruppen oplevet en markant vækst indenfor boligbyggeri og ønsker derfor at dække markedet mere bredt ved at styrke sin erhvervsportefølje," skriver Arkitektgruppen.

Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, siger om ansættelsen:

"Vi glæder os til at byde Niels Fribo velkommen hos Arkitektgruppen. Niels kan om nogen, med sin brede og imponerende erfaring fra byggebranchen, være spydspids for at udvikle vores erhvervsprojekte."

Niels Fribo kommer fra en stilling som direktør i NCC Property Development, hvor han har arbejdet siden 2005. Han er uddannet akademiingeniør med en EBA-overbygning.

Arkitektgruppen spiller forsigtigt ud for 2018

Lille rokade: Arkitektgruppen opretter ny direktørstilling

Arkitektgruppen udvider med nyt kontor i Aarhus

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier