EjendomsWatch

NCC mister direktør til Arkitektgruppen

Hidtidig direktør i NCC Property Development bliver udviklingsdirektør hos den Odense-baserede projektudvikler.

Foto: PR

52-årige Niels Fribo bliver medio august ny udviklingsdirektør hos projektudvikleren Arkitektgruppen med hjemsted i Odense, oplyser firmaet.

"De seneste år har Arkitektgruppen oplevet en markant vækst indenfor boligbyggeri og ønsker derfor at dække markedet mere bredt ved at styrke sin erhvervsportefølje," skriver Arkitektgruppen.

Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, siger om ansættelsen:

"Vi glæder os til at byde Niels Fribo velkommen hos Arkitektgruppen. Niels kan om nogen, med sin brede og imponerende erfaring fra byggebranchen, være spydspids for at udvikle vores erhvervsprojekte."

Niels Fribo kommer fra en stilling som direktør i NCC Property Development, hvor han har arbejdet siden 2005. Han er uddannet akademiingeniør med en EBA-overbygning.

Arkitektgruppen spiller forsigtigt ud for 2018

Lille rokade: Arkitektgruppen opretter ny direktørstilling

Arkitektgruppen udvider med nyt kontor i Aarhus

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier