EjendomsWatch

Storentreprenører: Antallet af konflikter falder

I 2002 havde Hoffmann 48 tvistsager. I dag har entreprenørkoncernen nul. En aktiv indsats og tidligt samarbejde med bygherren er blandt forklaringen. Også MT Højgaard og NCC undgår misforståelser med mere dialog og åbenhed. Digitalisering udpeges som en del af løsningen.

Foto: Liv Høybye/Polfoto

Entreprenørkoncernerne NCC, MT Højgaard og Hoffmann er alle aktive og opmærksomme på at nedbringe antallet af misforståelser, som kan lede til tvister og i sidste ende resultere i en omkostningsfuld voldgiftssag.

EjendomsWatch har talt med en række af Danmarks store aktører i byggebranchen efter en ny analyse fra DI Byg offentliggjort mandag viste, at byggerier udløser stridigheder for 2,2 mia. kr. årligt. En udgift som kan undgås med bedre kommunikation mellem parterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier