EjendomsWatch

Datea skal administrere hotelinvestering til 500 mio. kr.

Finlands største pensionsselskab har valgt Newsec Datea til at varetage administrationen af pensionskassens danske ejendomsselskab.

Arkitekttegning af det kommende Comwell-hotel i Nordhavn i København. Hotellet forventes færdigt i 2020. | Foto: PR

Ejendomsadministratoren Newsec Datea kommer til at hjælpe AP Pension og Finlands største pensionsselskab, Keva, med at forvalte parternes Comwell-hotel på 25.000 kvm i bydelen Nordhavn i København – en investering til over 500 mio. kr.

Det sker, fordi Keva har valgt Newsec Datea til at varetage administrationen af Kevas danske ejendomsselskab samt bidrage med løbende bygherrerådgivning, oplyser Newsec Datea i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier