EjendomsWatch

Comwell opfører nyt hotel i Københavns Nordhavn

AP Pension investerer sammen med Finlands største pensionsselskab mere end en halv mia. kr. i det nye hotel. En klar strategi, siger AP Pensions direktør.

Foto: PR

Et nyt Comwell-hotel er på vej i Nordhavn i København.

Det skriver Børsen.

Det er AP Pension, der er gået sammen med Finlands største pensionsselskab, Keva, om at opføre hotellet, der kommer til at koste mere end 500 mio. kr.

"I AP Pension har vi en klar strategi om at investere i projekter i deres tidlige udviklingsstadie, så vi kan optimere vores afkast bedst muligt," siger direktør i AP Pension Peter Olsson.

Hotellet får 493 værelser og 18 konference- og møderum. Udvikler og totalentreprenør bag projektet er danske KPC, der har købt byggeretten af Udviklingsselskabet By & Havn, der står bag Nordhavnsudviklingen.

Comwells overskud vokser

Gæsterne strømmer til danske hoteller

Væksten for hoteller og restauranter flader ud

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier