EjendomsWatch

Comwell opfører nyt hotel i Københavns Nordhavn

AP Pension investerer sammen med Finlands største pensionsselskab mere end en halv mia. kr. i det nye hotel. En klar strategi, siger AP Pensions direktør.

Et nyt Comwell-hotel er på vej i Nordhavn i København.

Det skriver Børsen.

Det er AP Pension, der er gået sammen med Finlands største pensionsselskab, Keva, om at opføre hotellet, der kommer til at koste mere end 500 mio. kr.

"I AP Pension har vi en klar strategi om at investere i projekter i deres tidlige udviklingsstadie, så vi kan optimere vores afkast bedst muligt," siger direktør i AP Pension Peter Olsson.

Hotellet får 493 værelser og 18 konference- og møderum. Udvikler og totalentreprenør bag projektet er danske KPC, der har købt byggeretten af Udviklingsselskabet By & Havn, der står bag Nordhavnsudviklingen.

Comwells overskud vokser

Gæsterne strømmer til danske hoteller

Væksten for hoteller og restauranter flader ud

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

C.F. Møller skal designe kontortårn i Oslo

For næsen af 23 andre teams, herunder Big, vinder det danske arkitektfirma sammen med norsk partner opgaven med at virkeliggøre et godt 45.000 kvm stort transportknudepunkt i Norges hovedstad.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier