EjendomsWatch

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Tidligere ledende partner i Lett/DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten, hvor han skal opruste Aarhus-kontor.

Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, oplyser firmaet ifølge AdvokatWatch.

Henrik Puggaard er tidligere ledende partner hos Lett Advokater og stod i spidsen for firmaets indlemmelse i DLA Piper sidste år.

Henrik Puggaard er 50 år og har 20 års erfaring som advokat bag sig. Han er corporate advokat og er desuden specialiseret inden for fast ejendom og finansiering med særlig ekspertise i offentlig-private partnerskaber, såkaldte OPP’er, fremgår det.

Hos Kammeradvokaten skal Henrik Puggaard være med til at styrke og udvikle firmaets Aarhus-kontor, der åbnede for halvandet år siden.

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Horten får nye partnere til ejendomme og entreprise

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier