EjendomsWatch

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Tidligere ledende partner i Lett/DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten, hvor han skal opruste Aarhus-kontor.

Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, oplyser firmaet ifølge AdvokatWatch.

Henrik Puggaard er tidligere ledende partner hos Lett Advokater og stod i spidsen for firmaets indlemmelse i DLA Piper sidste år.

Henrik Puggaard er 50 år og har 20 års erfaring som advokat bag sig. Han er corporate advokat og er desuden specialiseret inden for fast ejendom og finansiering med særlig ekspertise i offentlig-private partnerskaber, såkaldte OPP’er, fremgår det.

Hos Kammeradvokaten skal Henrik Puggaard være med til at styrke og udvikle firmaets Aarhus-kontor, der åbnede for halvandet år siden.

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Horten får nye partnere til ejendomme og entreprise

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier