EjendomsWatch

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Tidligere ledende partner i Lett/DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten, hvor han skal opruste Aarhus-kontor.

Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, oplyser firmaet ifølge AdvokatWatch.

Henrik Puggaard er tidligere ledende partner hos Lett Advokater og stod i spidsen for firmaets indlemmelse i DLA Piper sidste år.

Henrik Puggaard er 50 år og har 20 års erfaring som advokat bag sig. Han er corporate advokat og er desuden specialiseret inden for fast ejendom og finansiering med særlig ekspertise i offentlig-private partnerskaber, såkaldte OPP’er, fremgår det.

Hos Kammeradvokaten skal Henrik Puggaard være med til at styrke og udvikle firmaets Aarhus-kontor, der åbnede for halvandet år siden.

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Horten får nye partnere til ejendomme og entreprise

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier