EjendomsWatch

Kammeradvokaten henter ejendomspartner hos DLA Piper

Tidligere ledende partner i Lett/DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten, hvor han skal opruste Aarhus-kontor.

Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, oplyser firmaet ifølge AdvokatWatch.

Henrik Puggaard er tidligere ledende partner hos Lett Advokater og stod i spidsen for firmaets indlemmelse i DLA Piper sidste år.

Henrik Puggaard er 50 år og har 20 års erfaring som advokat bag sig. Han er corporate advokat og er desuden specialiseret inden for fast ejendom og finansiering med særlig ekspertise i offentlig-private partnerskaber, såkaldte OPP’er, fremgår det.

Hos Kammeradvokaten skal Henrik Puggaard være med til at styrke og udvikle firmaets Aarhus-kontor, der åbnede for halvandet år siden.

Bech-Bruun napper M&A-specialist fra internationalt advokatfirma

Horten får nye partnere til ejendomme og entreprise

Ny partner til ejendomme hos Gorrissen Federspiel

Kromann Reumert får ny partner til ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier