EjendomsWatch

Ejendomsrådgiver tager navneforandring

Leimdörfer og Sveafastigheter tydeliggør deres ejerforhold ved fremover at benytte navnet Brunswick Real Estate.

Foto: Stine Bidstrup/Polfoto

Ejendomsrådgiveren Leimdörfer, der i Danmark har Jacob Kjær som landechef, tydeliggør nu sin ejermæssige tilknytning til svenske Brunswick Real Estate.

Det sker ved, at Leimdörfer fremover udgør en selvstændig division, Investment Banking, der markedsføres under Brunswick-navnet, oplyser selskabet.

Navneskiftet omfatter også søstervirksomheden Sveafastigheter, der fremover indgår i divisionen Investment Management.

"Det nordiske ejendomsmarkedet har udviklet sig meget i de 25 år siden vi startede Leimdörfer. Jeg ser frem til et nyt kapital, hvor vi kan tilbyde et komplet og skræddersyet tilbud til vores kunder lige fra transaktionsrådgivning og analyse til ejendomsinvestering og finansiering," siger Peter Leimdörfer, partner i Brunswick Real Estate, i meddelelsen.

Ejendomsinvestor udbygger sin nordiske organisation

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier