EjendomsWatch

Home-erhvervsmægler skifter til Colliers

Colliers har til kontoret i Aarhus ansat endnu en medarbejder — denne gang med erfaring fra Home Erhverv.

Foto: Presse

28-årige Benedichte Bruun er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers International i Aarhus. Hun skal bidrage til vækst i kontor-segmentet, oplyser Colliers.

"Høj aktivitet på kontormarkedet er grunden til, at vi opruster igen. Vi mærker den stigende aktivitet i det aarhusianske erhvervsliv i form af mange nye forespørgsler, så for at opretholde vores høje service har vi brug for flere mæglere. Benedichte er et ungt talent, der passer perfekt ind i vores team her i Aarhus og vi glæder os meget til samarbejdet," lyder det fra Colliers, der har partnere og direktører Johan Gottschalk og Jan Nickelsen, som afsender.

Benedichte Bruun kommer med erfaring fra Home Erhvervscenter Østjylland, hvor hun var ejendomsmægler, og hun har en HD-uddannelse i regnskab og økonomistyring, skriver Colliers.

Med ansættelsen af den nye erhvervsmægler er Colliers International oppe på 39 medarbejdere på kontoret i Aarhus, fremgår det.

Ny Colliers-mægler har ambitioner om at trække stærke brands til Aarhus

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier