EjendomsWatch

Kommune stopper entreprenørs nedrivning

Den videre udvikling af et område til 150 boliger i Holbæk sættes i stå som følge af et kommunalt strakspåbud. Entreprenør mener, at kommunen begår fejl.

Udviklingen af et område til 150 nye boliger i Holbæk er sat i stå, efter at den lokale kommune har bedt ejeren af området stoppe en igangværende nedrivning af en gammel gård, skriver Nordvestnyt.

Ifølge kommunen er gården nemlig opført som bevaringsværdig og må ikke rives ned, før der er gennemført en høring og kommunen har givet en nedrivningstilladelse.

"Det er helt klart en fejl, at sagen er sendt i høring. Efter min opfattelse er bygningerne hverken fredede eller bevaringsværdige," siger Sigurd Madsen, direktør i Sigma Entreprise, til avisen.

Firmaet købte den 100.000 kvm store grund af Holbæk Kommunen tidligere i år, men må nu afvente det videre arbejde på grunden, indtil der er klarhed over reglerne.

Holbæk søger ny køber til 100.000 kvm grund 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier