EjendomsWatch

Kommune stopper entreprenørs nedrivning

Den videre udvikling af et område til 150 boliger i Holbæk sættes i stå som følge af et kommunalt strakspåbud. Entreprenør mener, at kommunen begår fejl.

Udviklingen af et område til 150 nye boliger i Holbæk er sat i stå, efter at den lokale kommune har bedt ejeren af området stoppe en igangværende nedrivning af en gammel gård, skriver Nordvestnyt.

Ifølge kommunen er gården nemlig opført som bevaringsværdig og må ikke rives ned, før der er gennemført en høring og kommunen har givet en nedrivningstilladelse.

"Det er helt klart en fejl, at sagen er sendt i høring. Efter min opfattelse er bygningerne hverken fredede eller bevaringsværdige," siger Sigurd Madsen, direktør i Sigma Entreprise, til avisen.

Firmaet købte den 100.000 kvm store grund af Holbæk Kommunen tidligere i år, men må nu afvente det videre arbejde på grunden, indtil der er klarhed over reglerne.

Holbæk søger ny køber til 100.000 kvm grund 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier