EjendomsWatch

Lokale investorer skal bygge 120 zigzag-boliger i Aarhus

Projekt med 120 boliger og erhverv er på tegnebrættet i landets næststørste by. Hos vinderen af projektet glæder man sig over at skulle bidrage til en spændende udvikling.

Foto: PR-illustration

Det bliver de lokale Aarhus-investorer Mads Høgh, Allan Rousing og Jan Haugaard Sørensen, der får mulighed for at opføre 120 boliger samt erhverv på grunden mellem kulturhuset Godsbanen og Scandinavian Center Aarhus.

Ifølge en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune kommer bygningen på seks etager til at bestå af to-, tre-, og fireværelses lejligheder med tagterrasse.

"Vi har forsøgt at skabe et projekt, der spiller ind i den vision, der er for Godsbanearealerne som et område, der skal summe af liv. Og vi glæder os til at få lov til at bidrage til den spændende udvikling, der kendetegner området netop nu," siger Mads Høgh, medejer af firmaet Høgh & Rousing, i meddelelsen.

Arkitektfirmaet E+N Arkitektur har tegnet vinderprojektet, fremgår det.

Stadsarkitekt: De næste 10 år tilhører Aarhus

Boligkøen vokser i Aarhus

 

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier