EjendomsWatch

Lokale investorer skal bygge 120 zigzag-boliger i Aarhus

Projekt med 120 boliger og erhverv er på tegnebrættet i landets næststørste by. Hos vinderen af projektet glæder man sig over at skulle bidrage til en spændende udvikling.

Det bliver de lokale Aarhus-investorer Mads Høgh, Allan Rousing og Jan Haugaard Sørensen, der får mulighed for at opføre 120 boliger samt erhverv på grunden mellem kulturhuset Godsbanen og Scandinavian Center Aarhus.

Ifølge en pressemeddelelse fra Aarhus Kommune kommer bygningen på seks etager til at bestå af to-, tre-, og fireværelses lejligheder med tagterrasse.

"Vi har forsøgt at skabe et projekt, der spiller ind i den vision, der er for Godsbanearealerne som et område, der skal summe af liv. Og vi glæder os til at få lov til at bidrage til den spændende udvikling, der kendetegner området netop nu," siger Mads Høgh, medejer af firmaet Høgh & Rousing, i meddelelsen.

Arkitektfirmaet E+N Arkitektur har tegnet vinderprojektet, fremgår det.

Stadsarkitekt: De næste 10 år tilhører Aarhus

Boligkøen vokser i Aarhus

 

Forsiden lige nu

Det nye Pihl & Søn lander første byggeordre

Et ejendomsprojekt til over 250 mio. kr. på 21.500 kvm bliver Pihl & Søns første totalentreprise, efter selskabet fjernede E’et foran Pihl. Men det bliver ikke den sidste, siger direktøren.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier