EjendomsWatch

Stripklub gennem 30 år bliver til lejligheder

Et berømt og berygtet diskotek og stripklub i centrum af Aalborg er lukket ned og bliver nu omdannet til ejerlejligheder.

Foto: PR/Din Mægler

En epoke er slut, og en noget anden fremtid ligger og venter. Natklubben Gøglerbåden, der af den hidtidige ejer Asger Møller kaldes Jyllands første stripklub og diskotek, er nemlig lukket ned og bliver nu til lejligheder.

Ifølge det lokale mæglerfirma Din Mægler har man nu overtaget nøglerne til en "berømt og berygtet" ejendom "med en sjov historie", der sælges som et håndværkertilbud til 995.000 kr. for et af lejemålene.

Lokalmediet Migogaalborg skriver, at Gøglerbåden gennem næsten 30 år har "budt på strip plus det løse."

“Der bliver syv lejligheder i ejendommen. Man er sådan set i gang med at skrælle det hele ned, og så kan dem, der køber lejlighederne selv nyrenovere lejlighederne, som de vil, selvfølgelig efter hvad der er tilladelse til i bebyggelsen. Gøglerbåden har jo været et legendarisk sted og kendt for lidt af hvert, men det der er attraktivt ved de her lejligheder, er den beliggenhed inde i Aalborg centrum. Det er meget sjældent, at man får muligheden for at lave sin egen lejlighed så centralt," siger Rasmus Lund Christensen, indehaver af Din Mægler, til mediet.

Gøglerbåden blev overtaget af Asger Møller i 1977 og ligger på Østergravensgade i hjertet af Aalborg.

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier