Stripklub gennem 30 år bliver til lejligheder

Et berømt og berygtet diskotek og stripklub i centrum af Aalborg er lukket ned og bliver nu omdannet til ejerlejligheder.
Foto: PR/Din Mægler
Foto: PR/Din Mægler

En epoke er slut, og en noget anden fremtid ligger og venter. Natklubben Gøglerbåden, der af den hidtidige ejer Asger Møller kaldes Jyllands første stripklub og diskotek, er nemlig lukket ned og bliver nu til lejligheder.

Ifølge det lokale mæglerfirma Din Mægler har man nu overtaget nøglerne til en "berømt og berygtet" ejendom "med en sjov historie", der sælges som et håndværkertilbud til 995.000 kr. for et af lejemålene.

Lokalmediet Migogaalborg skriver, at Gøglerbåden gennem næsten 30 år har "budt på strip plus det løse."

“Der bliver syv lejligheder i ejendommen. Man er sådan set i gang med at skrælle det hele ned, og så kan dem, der køber lejlighederne selv nyrenovere lejlighederne, som de vil, selvfølgelig efter hvad der er tilladelse til i bebyggelsen. Gøglerbåden har jo været et legendarisk sted og kendt for lidt af hvert, men det der er attraktivt ved de her lejligheder, er den beliggenhed inde i Aalborg centrum. Det er meget sjældent, at man får muligheden for at lave sin egen lejlighed så centralt," siger Rasmus Lund Christensen, indehaver af Din Mægler, til mediet.

Gøglerbåden blev overtaget af Asger Møller i 1977 og ligger på Østergravensgade i hjertet af Aalborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også