EjendomsWatch

Planerne for nyt Aarhus-tårn laves om

Ejendomsselskabet Bricks har købt en byggegrund af NCC i Aarhus og laver om i planerne for et nyt stort byggeri, der ikke alligevel bliver rent kontor og erhverv.

Foto: Ritzau Scanpix/Kenneth Lysbjerg Koustrup

Der er nu blevet lavet om i planerne for det ene af de to nye tårne, der skal bygges på Frederiks Plads i Aarhus. Ejendomsselskabet Bricks, der skal opføre det ene tårn, har nemlig besluttet at droppe planerne om at bygge en 19 etagers bygning til kontorer og erhverv, for i stedet at bygge 24 etager med 250 boliger. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Bricks har købt byggefeltet af NCC, der skal bygge et søstertårn lige ved siden af.

"Vi er umådeligt tilfredse med, at vi overtager byggefeltet med det høje tårn. Nu skal vi have lokalplanen på plads og i gang med at projektere huset. Hvis alt går glat, kan byggeriet gå i gang hen mod slutningen af året," siger Martin Busk, direktør i Bricks.

Aarhus Kommune er i gang med at lave en ny lokalplan for byggefeltet, fordi der ændres fra erhvervs- til boligbyggeri. Ifølge Martin Busk bliver byggeriet ikke højere, selvom der kommer flere etager, for etager i et boligbyggeri behøver ikke være så høje som ved erhvervsbyggeri. Byggeriet kommer også til at indeholde en dagligvarebutik.

Aarhus Ø får endnu et projekt på plads

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier