EjendomsWatch

Boligforening vælger Alectia til omfattende projekter i Aarhus

Brabrand Boligforening vælger ingeniørvirksomheden Alectia som en ud af fire rådgivere på store bygnings- og renoveringsprojekter i Aarhus.

Foto: Ritzau Scanpix/Kenneth Lysbjerg Koustrup

Rådgivervirksomheden Alectia er sammen med tre ingeniørfirmaer valgt som rådgivere på Brabrand Boligforenings omfattende bygge- og renoveringsarbejde i Aarhus via en rammeaftale, der løber fire år. Det skriver Alectia i en pressemeddelelse.

Brabrand Boligforening har årligt afsat 110 mio. kr. til nybyggeri og 250 mio. kr. til renovering af lejeboliger i og omkring Aarhus, så den samlede anlægssum over de kommende fire år lyder på 1,5 mia. kr. Alectia og de tre øvrige ingeniørvirksomheder skal over perioden konkurrere om projekter for 70 mio. kr., der løbende bliver udbudt i miniudbud.

”Jeg glæder mig meget over, at vi har vundet rammeaftalen, og at vi over de næste fire år skal være med til at skabe endnu bedre boligforhold for de mange lejere, der bor i Brabrand Boligforening,” udtaler Peter Ejsing, salgs- og markedschef i Alectia.

Boligforeningen er blandt andet i fuld gang med realiseringen af den omfattende Gellerup-plan, der skal forvandle området i Gellerup fra ghetto til bydel. Også her bliver Alectia rådgiver på flere projekter.

Ifølge pressemeddelelsen har Brabrand Boligforening blandt andet valgt Alectia på grund af solid erfaring og evnen til at tænke ud af boksen.

”Jeg hæfter mig især ved, at vi vandt rammeaftalen, fordi vi kunne dokumentere, at vi har en erfaren og robust organisation til at løse opgaverne, og fordi vi leverede en overbevisende projektbeskrivelse, hvor vi bl.a. lovede at udfordre plejer,” udtaler Peter Ejsing.

ATP vælger Alectia til omfattende hotelrenovering 

Alectia lander millionkontrakt hos Københavns Ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier