EjendomsWatch

ATP vælger Alectia til omfattende hotelrenovering

Rådgivervirksomheden Alectia skal være bygherrerådgiver i renoveringen af Falconer Centret på Frederiksberg.

Foto: PR

ATP Ejendomme har valgt rådgivervirksomheden Alectia som bygherrerådgiver på den omfattende renovering og udvidelse af hotelfaciliteterne i Falkoner Centret på Frederiksberg i København, skriver Licitationen.

ATP-direktør: Hotelinvestering på Frederiksberg er ikke småpenge

Bygningen gennemgik senest en renovering og ombygning i 1988 og rummer Radisson Blu Falconer Hotel med 166 værelser. Hertil kommer konferencefaciliteter med plads til 3000 mennesker, kontorfaciliteter samt detailhandel i grundplan. Når projektet står færdigt i 2018, er det planen, at det med en tilbygning på ca. 3500 etagemeter vil rumme cirka 300 værelser, der skal være en langt mere integreret del af bybilledet, skriver Licitationen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier