EjendomsWatch

Facebook annoncerer stor nyhed i Odense torsdag

Ifølge Fyens Stiftstidende afholder it-giganten pressemøde torsdag formiddag. Stort datacenter på 500.000 kvm grund kan være på vej.

Foto: Jeff Chiu/AP/Polfoto

Den amerikanske teknologikæmpe Facebook har indbudt til pressemøde med Odense Kommune på Odense rådhus torsdag kl. 10, skriver Fyens Stiftstidende.

Avisen har tidligere omtalt, at et datacenter på en 500.000 kvm stor grund er på vej til byen, men Facebooks nordiske kommunikationschef, Peter Münster, har over for avisen ingen kommentarer forud for pressemødet.

Facebook oplyser dog, at borgmester Peter Rahbæk Juel (S) og rådmand Jane Jegind (V) "vil være tilgængelige for kommentarer".

I oktober skrev Fyens Stiftstidende på baggrund af oplysninger fra bl.a. danske og udenlandske erhvervsregistre, at Facebook står bag forberedelserne til et stort datacenter på en 500.000 kvadratmeter stor grund i erhvervsområdet Tietgenbyen i udkanten af Odense.

Midt i december kom en bekræftelse fra Facebook på, at firmaet havde købt grunden i Tietgenbyen af Odense Kommune for 68 mio. kr., og kort før jul kom det frem, at rekrutteringsfirmaet Randstad søgte folk "til opførelsen af et stort datacenter i Odense for en større international technology-virksomhed," skriver avisen.

Facebook køber grund til datacenter i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier