EjendomsWatch

Opbakning til nyt butiksområde i Hillerød

Politikkerne i Hillerød Kommune bakker op om et nyt centerområde med butikker i byen, men opførslen kræver, at planloven bliver lavet om.

Hvis planloven bliver lavet om, er Hillerød klar til at etablere et 50.000 m2 nyt centerområde med butikker på over 2000 m2 i udkanten af byen.

Både Socialdemokratiet og Venstre bakker op om ideen med boksbutikker, der skal få Hillerød-borgerne til at blive i byen og handle lokalt samtidig med, at man trækker handlende fra andre byer til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Vi skal planlægge for ny handel men også for den eksisterende handel. Vi har i Socialdemokratiet altid arbejdet for, at vi kan planlægge for store butikker for at holde noget af handelen hjemme," siger viceborgmester i Hillerød, Kirsten Jensen (S).

Også handelslivet bakker op om planerne:

"Et aflastningscenter, tror jeg, vil fungere fint til de rette, pladskrævende varer. Det fungerer godt at placere dem der, og de kan jo heller ikke ligge i bymidten," siger formand for Hillerød Cityforening, Michael Hartoft.

Han glæder sig samtidig over, at der er lagt op til dialog med handelen om planerne.

(Dette er en citathistorie fra Frederiksborg Amts Avis distribueret af Ritzau)

Hillerød presser lejepriserne

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier