EjendomsWatch

Opbakning til nyt butiksområde i Hillerød

Politikkerne i Hillerød Kommune bakker op om et nyt centerområde med butikker i byen, men opførslen kræver, at planloven bliver lavet om.

Hvis planloven bliver lavet om, er Hillerød klar til at etablere et 50.000 m2 nyt centerområde med butikker på over 2000 m2 i udkanten af byen.

Både Socialdemokratiet og Venstre bakker op om ideen med boksbutikker, der skal få Hillerød-borgerne til at blive i byen og handle lokalt samtidig med, at man trækker handlende fra andre byer til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Vi skal planlægge for ny handel men også for den eksisterende handel. Vi har i Socialdemokratiet altid arbejdet for, at vi kan planlægge for store butikker for at holde noget af handelen hjemme," siger viceborgmester i Hillerød, Kirsten Jensen (S).

Også handelslivet bakker op om planerne:

"Et aflastningscenter, tror jeg, vil fungere fint til de rette, pladskrævende varer. Det fungerer godt at placere dem der, og de kan jo heller ikke ligge i bymidten," siger formand for Hillerød Cityforening, Michael Hartoft.

Han glæder sig samtidig over, at der er lagt op til dialog med handelen om planerne.

(Dette er en citathistorie fra Frederiksborg Amts Avis distribueret af Ritzau)

Hillerød presser lejepriserne

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier