EjendomsWatch

Opbakning til nyt butiksområde i Hillerød

Politikkerne i Hillerød Kommune bakker op om et nyt centerområde med butikker i byen, men opførslen kræver, at planloven bliver lavet om.

Hvis planloven bliver lavet om, er Hillerød klar til at etablere et 50.000 m2 nyt centerområde med butikker på over 2000 m2 i udkanten af byen.

Både Socialdemokratiet og Venstre bakker op om ideen med boksbutikker, der skal få Hillerød-borgerne til at blive i byen og handle lokalt samtidig med, at man trækker handlende fra andre byer til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Vi skal planlægge for ny handel men også for den eksisterende handel. Vi har i Socialdemokratiet altid arbejdet for, at vi kan planlægge for store butikker for at holde noget af handelen hjemme," siger viceborgmester i Hillerød, Kirsten Jensen (S).

Også handelslivet bakker op om planerne:

"Et aflastningscenter, tror jeg, vil fungere fint til de rette, pladskrævende varer. Det fungerer godt at placere dem der, og de kan jo heller ikke ligge i bymidten," siger formand for Hillerød Cityforening, Michael Hartoft.

Han glæder sig samtidig over, at der er lagt op til dialog med handelen om planerne.

(Dette er en citathistorie fra Frederiksborg Amts Avis distribueret af Ritzau)

Hillerød presser lejepriserne

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre 

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier