EjendomsWatch

Lovforslag ændrer skattevilkår for 10-mandsprojekter

Et nyligt fremsat lovforslag ændrer i vilkårene for såkaldte 10-mandsprojekter. Lovforslaget er sendt i høring, men er allerede nu trådt i kraft. Udbyder af 10-mandsprojekter kalder forslaget "en tidlig julegave."

Foto: Colourbox

Regeringen har fremsat et lovforslag, der skal stoppe skattetænkning i at få et øjeblikkeligt fuldt skattefradrag for underskud i såkaldte 10-mandsprojekter. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Skatteministeriet.

"Der er ingen tvivl om, at reglerne for fradrag og afskrivninger for erhvervsinvesteringer er vigtige for lysten til at investere. Det skal vi selvfølgelig holde fast i. Men i dette tilfælde er der tale om nogle regler, som udnyttes til skattetænkning, så danske skatteydere indirekte betaler for en investering i for eksempel ejendomme i udlandet. Det er hverken rimeligt eller hensigtsmæssigt, så det skal vi selvfølgelig have sat en stopper for," siger Karsten Lauritzen, skatteminister, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier