EjendomsWatch

Kommanditselskaber er igen i fremgang på ejendomsmarkedet

For udbydere af ejendomme i kommanditselskaber ser 2016 ud til at blive det bedste år siden finanskrisen. Men pensionskasserne dominerer markedet og presser projektudbyderne ud i alternative investeringer.

Foto: Ilan Brender/POLFOTO/arkiv

Der er kommet gang i markedet for udbydere af ejendomme i kommanditselskaber, skriver Berlingske i annoncetillægget Business Ejendomme.

Men markedet er presset af aggressive pensionsselskaber, der er villige til at betale en højere pris for en ejendom end den, som forsigtige banker vil acceptere som belåningsgrundlag. Det gælder blandt andet inden for butiksejendomme, hvor der derfor må tænkes alternativt.

"Vi begynder så småt at kigge på alternative ejendomme. Det kan være restaurationsejendomme, for eksempel Burger King eller Sunset Boulevard. Det har vi nogle tætte dialoger om," siger Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital, til Business Ejendomme.

Ifølge Martin Kibsgaard Jensen øger Blue Capital i år omsætningen med 50 pct. i forhold til 2015, som ellers var et rekordår. Direktøren noterer sig, at der er kommet en væsentlig andel helt nye kunder. Hidtil har 30-40 pct. af salget været til eksisterende kunder.

Habro & Finansgruppen er tilfreds med årsresultatet

Formueforvalter nærmer sig sit investeringsmål med ny fond

Habro & Finansgruppen deles i to

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier