EjendomsWatch

Aarhusiansk duo skruer op for boligbyggeri ved journalisthøjskole

JCN Bolig og Domis supplerer sit eksisterende byggeprojekt i det nordlige Aarhus med opførelsen af et tocifret antal familieboliger.

Boligprojektet ligger i området Vestereng, der ligger op mod skovbrynet, hvor Grøn Koncert tidligere blev afholdt. | Foto: PR-visualisering

Byggevirksomheden JCN Bolig fortsætter sit samarbejde med ejendomskoncernen Domis omkring opførelsen af boliger ved den gamle journalisthøjskole i Aarhus.

Hvor det sidste år drejede sig om hele 319 ungdomsboliger, er der denne gang tale om 82 familieboliger i samme område, Vestereng, i den nordlige del af byen, fremgår det af en pressemeddelelse fra den aarhusianske boligbygger.

Familieboliger, der alle bliver udstyret med altan, kommer til at spænde fra 50 til 130 kvm og vil blive fordelt på seks betonblokke på i alt 6500 kvm.

Ligesom det var tilfældet med studieboligerne, er det tegnestuen Sleth, der har tegnet projektet for bygherren Domis, som investoren Claus Hommelhoff står bag.

Jysk byggefirma lander to kontrakter i Storkøbenhavn og åbner nyt kontor

JCN Bolig skal bygge 319 ungdomsboliger i Aarhus 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier