EjendomsWatch

Horsens-entreprenør opfører 90 boliger for Aalborg-udvikler

Dansk Boligbyg påbegynder anden halvdel af 13.200 kvm udviklingsprojekt i Aalborg. Bygherren er den lokale udvikler Citybyg, og projektet er tegnet af C. F. Møller.

"Alt er udlejet, og der er fortsat stor efterspørgsel på lejemålene, hvorfor bygherre har igangsat de resterende etaper," skriver Dansk Boligbyg. | Foto: PR / Dansk Boligbyg

Det Horsens-baserede Dansk Boligbyg tager nu fat på opførelsen af 6200 kvm nybyggeri på Tornhøj i Aalborg Øst. Det skriver entreprenøren på sin hjemmeside.

"De næste etaper vil omfatte 90 boliger og 425 kvm erhverv, som afleveres i efteråret 2022 og foråret 2023," skriver selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier