EjendomsWatch

Pihl afleverer 334 boliger til Mikael Goldschmidt i Nordsjælland

2. etape har M. Goldschmidt Ejendomme-projekt i Hillerød er nu afleveret af totalentreprenøren, Pihl, der har haft "et forbilledligt samarbejde med bygherre," udtaler direktør.

Mikael Goldschmidt bygger i alt 122.000 kvm i Frederiksbro i Hillerød. | Foto: PR / Pihl

Pihlkonsortiet har færdiggjort 334 lejligheder som led i 2. etape af M. Goldschmidt Ejendommes i alt 122.000 kvm store udviklingsprojekt i Frederiksbro i Hillerød, hvor selskabet har været totalentreprenør. Det skriver entreprenøren i en pressemeddelelse.

"Vi er i Pihl stolte af at kunne levere over 300 lejligheder til den aftalte tid og kvalitet. Vi har haft et forbilledligt samarbejde med bygherre. Særligt har vi haft et rigtig godt samarbejde omkring udfordringerne på en meget vanskelig byggegrund bestående af en gammel mose," udtaler Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn, i pressemeddelelsen.

Hos bygherren glæder ejer og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt sig over projektet, der har haft ÅF Buidlings Denmark og Mangor & Nagel som rådgiver.

"Vi har gennem et professionelt og vellykket samarbejde med Pihlkonsortiet færdiggjort etape 2 på Frederiksbro. Som resultat deraf er Hillerøds nye bydel nu 334 kvalitetslejligheder rigere," udtaler Mikael Goldschmidt i pressemeddelelsen.

Lønsomheden falder i Pihl-koncernen 

M. Goldschmidt gør klar til indtjeningsboom i år – Hillerød-projekt slår igennem

Travlt efterår skubbede arkitektfirmas resultat i vejret: Runder 100 ansatte

Udvikler bag nyt projekt i Hillerød: Henter Elgiganten og Jysk ind

Mikael Goldschmidt øjner ejendomsportefølje på 10 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier