EjendomsWatch

NPV lander lejeaftale med "en større international virksomhed" i kontorhus i Vejle

Projektudvikleren NPV har udlejet 36 pct. af kontorhuset "The Hub" på Gammelhavn i Vejle til en større international virksomhed. Samtidig melder NPV om stor interesse for erhvervsdelen af projektet.

The Hub er en del af det omstridte Gammelhavn-projekt i Vejle. | Foto: PR

"En større international virksomhed" har lejet 36 pct. af kontorhuset "The Hub" i Vejle, som er en del af NPVs udviklingsprojekt på Gammelhavn. Det skriver NPV i en pressemeddelelse.

Projektudvikleren skriver videre, at det drejer sig om en prominent vidensvirksomhed, som indtil videre ønsker at være anonym.

I pressemeddelelsen fremgår det også, at NPV er nået halvvejs i mål med udlejninger i bygningen. Eksempelvis har Kvickly allerede lavet en aftale med NPV om leje af 4000 kvm.

Projekt i modvind

Projektet i Gammelhavn har tidligere været i modvind, da byrådet i Vejle ikke kunne blive enige om projeket. Det betød, at projeket blev sat på pause i et stykke tid, inden Planklagenævnet til sidst besluttede at omgøre sin afgørelse, så projeket kom tilbage på sporet.

Problemerne har dog betydet, at NPV har måtte justere byggeplanerne i forhold til de oprindelige planer fra 2017. Boligarealet blev øget fra 15.000 kvm til 51.000 kvm, mens butikslejemålene blev nedjusteret fra 27.000 kvm til 10.000 kvm.

Omblæst NPV-projekt i Vejle er tilbage på sporet

NPV i ny modvind om storstilet projekt i Vejle

Ejendomsudvikleren Jens Schaumann er utilfreds med milliontab i 2018 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier