EjendomsWatch

Yderligere boliger sættes til salg på tidligere nordsjællandsk flyvestation

Den Varde-baserede udvikler Reka Gruppen sætter over 40 projektboliger til salg på den tidligere Flyvestation Værløse, hvor investorgruppen sidste år gik i gang med at udbyde ejerboliger, som der ifølge adm. direktør har været "stor efterspørgsel efter."

Visualisering af boligprojektet Bringegårdene på det tidligere Flyvestation Værløse i Nordsjælland. | Foto: Reka Group

I Værløse i nordsjællandske Furesø Kommune skal byens 500 hektar store tidligere flyvestation lægge jord til et nyt boligkvarter, og Reka Gruppen sætter nu 42 murstensboliger i ét og to plan til salg ved siden af områdets fredede hangarer. Det skriver projektudvikleren fra Varde i en pressemeddelelse.

I august sidste år satte Reka Gruppen første etape af de såkaldte Officershusene til salg ved Flyvestation Værløse. Det drejede sig dengang om 37 dobbelt- og rækkehuse fra 112 til 139 kvm. Dem er der ifølge Jesper Kristensen, adm. direktør for Reka Gruppen, "stor efterspørgsel efter."

"Derfor sætter vi allerede nu første etape til salg af 42 huse mere i kvarteret Bringegårdene. Det bliver arkitekttegnede dobbelthuse, som appellerer til rigtig mange mennesker," siger han i meddelelsen.

Luftfoto af den tidligere flyvestation med det kommende boligområde indtegnet i midten. | Foto: Reka Group
Luftfoto af den tidligere flyvestation med det kommende boligområde indtegnet i midten. | Foto: Reka Group

Området appellerer ifølge Jesper Kristensen til "børnefamilier, der gerne vil ud af den lille lejlighed i København, seniorer fra området og mange andre, som både drømmer om en eksklusiv bolig, et stærkt fællesskab og smuk natur."

Den nærliggende Hangar 3 er blevet totalrenoveret og skal fungere som fælleshus med bl.a. køkken, spisesal og multihaller.

Ligesom Officershusene er Bringegårdenes ejerboliger af samme størrelse tegnet af arkitektfirmaet Tredje Natur og opført af Reka Gruppens esbjergensiske samarbejdspartner, Danhaus. Bag boligprojekterne står de ligeledes jyske investorer West-Coast Real Estate III og KPC.

Reka Gruppen er fuldt ejet af Jesper Kristensen, der også er adm. direktør, mens advokat Peter Kirk Larsen fra Kirk Larsen & Ascanius er bestyrelsesformand.

Det er Home i Værløse, der formidler salget af de nye boliger.

Silkeborg-firma overtager byggeprojekt fra konkurrent

Jyske investorer sætter 37 projektboliger til salg ved Flyvestation Værløse

Ejendomsudvikler på vej med 82 boliger i Nivå 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier