EjendomsWatch

Elf-direktør overvejer flere andelsboligbyggerier i ny Rødovre-bydel

Succesen ved Elf Developments første andelsboligbyggeri får ejendomsudvikleren til at overveje flere. Efterspørgslen skal dog være til det - ellers risikerer man at sidde tilbage med andelsboligforeningens lån, siger direktør til EjendomsWatch.

"Om det er en trend, eller om det bare er et hul i markedet i Rødovre, det er svært at sige," siger Jan Kristensen, adm. direktør i Elf Development. | Foto: PR / Elf Development

Der har været stor efterspørgsel på det andelsboligprojekt i Rødovre, som Elf Development netop har overdraget til en nyetableret forening. Derfor går ejendomsudvikleren nu med tanker om flere lignende projekter.

Det siger Jan Kristensen, der tiltrådte som adm. direktør i Elf Development i august.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier