EjendomsWatch

"Den gode by er jo den by der har stor diversitet"

STADSARKITEKTERNE: Han er stadsarkitekt i Rødovre og har været det i 12 år. Han kæmper for en by med diversitet og blandede funktioner, og den største ambition er at gøre Rødovre til et sted, der tiltrækker folk fra Østerbro. EjendomsWatch har talt med Bjarne Rieckmann om hans ambitioner for kommunen på hjørnet af København.

"Den funktionsopdelte by er lidt trist. Det med at du arbejder ét sted og bor et andet sted, giver nogle mærkelige kvarterer," siger Bjarne Rieckmann, Rødovres stadsarkitekt. | Foto: PR

Bjarne Rieckmann er stadsarkitekt i Rødovre Kommune. De sidste 12 år har han siddet som kommunens øverste rådgiver for arkitektur og planlægning inden for de 12,1 kvadratkilometer, kommunen dækker. Og han har stor indflydelse på, hvilken by de ca. 40.000 indbyggere skal se hver dag.

Det er måske ikke alle, der tænker på Rødovre, når de hører ordet stadsarkitekt, og Bjarne Rieckmann anerkender, at det har taget tid at komme i gang med de helt store projekter, men at der de seneste år er sket meget i kommunen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier