EjendomsWatch

JFP skal bygge 36 almene boliger i Haslev

Boligerne er anden etape af boligområdet Viften, der opføres for Flexbo Danmark.

default JFP opfører anden etape af et boligområde i Haslev med samlet 68 boliger. | Foto: PR / Friis Andersen Arkitekter

Herning-entreprenøren JFP Murer & Tømrer har vundet hovedentreprisen på 36 almene boliger i Haslev for Flexbo Danmark.

Det oplyser JFP i en pressemeddelelse.

Boligerne, der har fået navnet Viften II, opføres som rækkehuse og er anden etape af et projekt med samlet 68 boliger, som skal administreres af Boligkontoret Danmark.

"Vi har lagt en strategi om at have en bred palette af projekter inden for offentlige-, støttede- og private byggerier. Viften II passer rigtig godt ind i porteføljen. Samtidig er vi glade for, at vi er konkurrencedygtige og får mulighed for at samarbejde med en for os ny almennyttig boligorganisation," udtaler Mikkel N. Steffensen, direktør i JFP Murer & Tømrer, i meddelelsen.

Boligerne opføres i størrelser fra 85 til 100 kvm og er målrettet børnefamilier. Boligerne får 2-4 værelser og findes i tre typer samt gavllejligheder. Det samlede boligareal er 3500 kvm.

Friis Andersen Arkitekter har været arkitekt på både anden og første etape, der blev opført i 2018.

JFP skal bygge 120 boliger i Tingbjerg

Entreprenør afviser svag økonomi: "Jeg er overhovedet ikke bekymret. Slet ikke."

Alment bofællesskab i Nordsjælland udvider med nye boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier