EjendomsWatch

Nye ejere skyder 100 mio. kr. i at forny butikscenter

Bytorv Horsens, som sidste år blev overtaget af nye investorer, får især på førstesalen en overhaling.

Bytorv Horsens med sin nuværende facade. Den vil centrets nye ejer gerne modernisere. | Foto: Google

Butikscentret Bytorv Horsens, der sidste år blev overtaget af Scandinavian Shopping Center Partners (SSCP) og familien Andreasen bag Rødovre Centrum, skal ombygges for 100 mio. kr., skriver Horsens Folkeblad.

Udover tidligere annoncerede planer om nye madkoncepter er nu også et fitnesscenter og en gangbro henover det åbne butikstorv føjet til. Samtidig gavner nyt boligbyggeri planerne:

SSCP-direktør og partner Claus Tüchsen siger til avisen, at man gerne vil "åbne mere op i den retning, hvor der tidligere har været lidt lukket – det har nærmest været Bytorv Horsens' bagside, og det skal i stedet være en indgang på lige fod med de to på Søndergade."

SSCP finder ny direktør til Horsens-butikscenter

Nye ankerlejere – og kebab – skal revitalisere indkøbscenter i Horsens

Københavnsk butikscenter-familie rykker over Storebælt

Investorgruppe overtager jysk indkøbscenter med værdi på trecifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier