EjendomsWatch

Skive-entreprenør skal opføre københavnsk bolig- og hotelprojekt for Gefion Group

Projektet med 273 hotelværelser og 362 private og almene studieboliger på Amager forventes at løbe op i ca. 800 mio. kr.

Visualisering af Gefions projekt, som nu har fået totalentreprenør. | Foto: PR / Gefion Group

Projektudbyderen Gefion Group har indgået kontrakt med byggevirksomheden BGB om totalentreprisen på Gefions bolig- og hotelprojekt på Engvej i København S med en værdi på 800 mio. kr.

Det oplyser BGB, der har hjemsted i Skive og projektafdeling i Ishøj, i en meddelelse på sin hjemmeside.

Ejendommen ligger op ad Femøren Metrostation og skal indeholde et hotel, 287 private og 75 almene ungdomsboliger, en daginstitution, en dagligvarebutik og en café.

Hotellet bliver et Guldsmeden, som er en aarhusiansk boutique-hotelkæde, med 273 værelser og et fitnesscenter.

"Vi har sammen med bygherre, arkitekt og ingeniør haft en god proces, hvor vi har udviklet og tilpasset projektet, så vi sammen har fundet de rigtige løsninger. Det gode samarbejde fortsætter, nu hvor vi har taget hul på selve byggeprocessen, men fortsat projekterer på de sidste dele af byggeriet," udtaler Mads Volmer Nielsen, projektchef og partner i BGB, i meddelelsen.

Bygningerne på Engvej 155-169 skal totalrenoveres, der skal bygges en ny etage på, og der skal etableres en panoramabro på tværs af de eksisterende blokke. Der skal desuden etableres grønne tagterrasser på taget.

Byggeriet opstartede den 1. november 2019, og forventes at stå færdigt i sommeren 2021.

"Vi oplever BGB som meget lydhøre, åbne over for både vores ønsker som bygherre og lejeres ønsker, samt ved udarbejdelsen af tidsplan," udtaler Martin Schjørring, teknisk direktør i Gefion Group.

Foruden BGB er rådgiverne på projektet AI som arkitekt, Oluf Jørgensen A/S som ingeniør og Opland som landskabsarkitekt.

Gefion Group sælger kollegium for små 200 mio. kr. til en kreds af 75 investorer

Alment boligselskab køber 75 studieboliger i Gefion-projekt til over 800 millioner

Gefion indgår aftale om hotel med 270 værelser på Amager-projekt

Gefion bygger ungdomsboliger og hotel på Amager 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier