EjendomsWatch

Ny vision skal afløse højhusplaner på Nørrebro i København

2L Projektudvikling har fra starten sagt, at der ikke skulle bygges et højhus, som der ellers tidligere var planer om. Nu er en ny vision klar for området, skriver Politiken.

2L Projektudvikling er klar med visionen for Nuuks Plads på Nørrebro i København, hvor Gefion og Ejendomsselskabet Norden tidligere havde planer om et højhus på 75 meter. | Foto: Visualisering / Entasis

Da danske 2L Projektudvikling i september sidste år købte Nuuks Plads på Nørrebro i København, blev det gjort med et løfte om, at det ikke ville blive et højhus, der skulle opføres på grunden.

"Vi kommer ikke til at bygge et 75 meter højt tårn derude. Det er underkendt én gang af Borgerrepræsentationen. Det har vi ikke tænkt os at gå i byen med igen," sagde Lars-Erik Houmann Christensen, partner og medejer i 2L Holding, som er hovedaktionær i 2L Projektudvikling, i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier