EjendomsWatch

Lokalt byggefirma vil udvikle 200 nye boliger på gammel tarmrense-grund

Hvis og når en ny lokalplan for en 30.000 kvm grund i Esbjerg godkendes, kan sønderjyske Junge Byg gå i gang med at rive en tidligere tarmrense-virksomhed ned for at bygge boliger og butik.

Går alt efter planen, og Esbjerg Kommune godkender den nye lokalplan for grunden, skal den gamle fabrik på Storegade rives ned i foråret. | Foto: Google

Den gamle og 30.000 kvm store Dat Schaub-grund i Esbjerg er solgt til den sydjyske byggevirksomhed Junge Byg, skriver Jydskevestkysten.

Stifter og indehaver Claus Junge har planer om en butik på knap 3000 kvm, erhvervsbyggeri og op imod 200 boliger på grunden, der tidligere husede tarmrense-virksomheden Dat-Schaub Group, som over for Jydskevestkysten bekræfter et salg, der dog er betinget af, at en ny lokalplan godkendes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier