EjendomsWatch

Svensk ejendomsselskab investerer yderligere i Høje Taastrup

Ny bydel i Høje Taastrup skyder op, og svenske Balder har med to nye byggefelter for omkring 750 boliger på vej i området. Vi vil gerne bidrage til udviklingen af byen, forklarer direktøren.

Med de to nye byggefelter, som er vist med gult, har Balder gang i at bygge ca. 1000 lejligheder i hovedstadsområdet. | Foto: Balder PR

Svenske Balder, der efterhånden ejer over 2000 lejeboliger i København og omegn og har ca. 1000 mere på vej, investerer i nye byggefelter i Høje Taastrup.

Det skriver Balder Danmark, der er dansk datterselskab, i en pressemeddelelse.

Byggefelterne har tilsammen en byggeret på 17.180 kvm bolig og 570 kvm erhverv og ligger i den nye del af Høje Taastrup, hvor kommunen i samarbejde med Danske Shoppingcentre og ejendomsselskabet ATPFA 2 er i gang med at udvikle et 262.000 kvm areal.

Hos Balder Danmark forventer Flemming Joseph Jensen, der er adm. direktør, at især adgang til de grønne arealer og at bo tæt på København er noget af det, mange vil finde attraktivt.

"Der sker mange spændende tiltag i den nye bydel, og vi ser derfor masser af potentiale i at bidrage til denne udvikling. Høje Taastrup byder allerede på en del kultur- og fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder og en gennemtænkt infrastruktur. Alt dette er kvaliteter, som vores lejere efterspørger," siger Flemming Joseph Jensen i meddelelsen.

Sammen med Mangor & Nagel som arkitekter og Sjælsø Management som projektudvikler skal Balder Danmark nu i gang med at udvikle byggefelterne og finde frem til mere konkrete planer.

Indtil videre lyder det i meddelelsen, at der kommer til at være over 100 lejeboliger med to-fire værelser og erhvervslejemål i stueetagerne på begge ejendomme.

Det er det delvist kommunalt ejede arealudviklingsselskab Høje Taastrup C, der sælger grundene, som ifølge selskabets direktør Lars Bloch snart kan melde udsolgt.

Med de to nye ejendomsprojekter vil Balder have omkring 750 boliger i Høje Taastrup Kommune, fremgår det.

Balder er allerede i gang med opførelsen af ejendommene Lerholmen og Lynghaven i bydelen Nærheden og Agerhusene i Høje Taastrup.

Core Property køber endnu et byggefelt i Høje Taastrup-bydel

Tomme butikker i City 2 koster på omdømmet hos kunderne

Projektudbyder skyder boligprojekt i Høje Taastrup til over 300 mio. kr. i gang

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier