EjendomsWatch

Aarhus-udvikler skal stå bag nye havneboliger i Hou

Boligerne skal bygges på et 15.000 kvm stort område, der skal gå under navnet Færgebyen. Det er anden gang, området har været i udbud.

Den aarhusianske ejendomsudvikler Domis skal stå for byggeriet af den nye havnebydel Færgebyen i Hou. | Foto: Visualisering / Flæks Arkitekter

Havnen i Hou syd for den midtjyske by Odder bliver i dag mest brugt som afgangshavn for Samsø- og Tunøfærgen. Men det vil et enigt byråd i Odder Kommune lave om på.

Kommunen vil nemlig over de kommende år opføre et nyt boligområde på 15.000 kvm under navnet Færgebyen, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier