EjendomsWatch

Finanstilsynet vil stramme greb om projektejendomme med instruks for udlån

Tomme kontorkvadratmeter og boligbyggere uden købere er kommet i kikkerten hos ejendomsmarkedets vagthund. Ny vejledning for bankerne skal skabe mere kontrol med projektmarkedet, fortæller vicedirektør til EjendomsWatch. Udbyder af ejendomsprojekter kan tydeligt mærke, at bankerne har lukket kassen i for udviklerne.

Kristian Vie Madsen, vicedirektør i Finanstilsynet, udlægger ny vejledning for udlån til ejendomsprojekter. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Varmen på blusset under det danske ejendomsmarked er igen skruet op på et niveau, hvor det vækker bekymring hos markedets vagthund – Finanstilsynet.

For at få bedre kontrol med udviklingen på det område er tilsynet ved at se på, om det kan udvikle en best practice for, hvad pengeinstitutterne ifølge tilsynet skal følge, når de låner penge ud til ejendomsprojekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier