EjendomsWatch

Finanstilsynet skærper blikket på ejendomsprojekter

Finanstilsynets direktør, Jesper Berg, har udset sig fire fokusområder inden for ejendomsfinansiering. Målet er at sikre en mere robust økonomi for boligkøberne og dermed undgå en ny finanskrise.

Finanstilsynet har med forskellige tiltag over de senere år begrænset privatkunders adgang til billige og risikofyldte boliglån. | Foto: Jens Henrik Daugaard/ERH

Jesper Berg er ikke altid lige populær hos sine to voksne døtre. I hvert fald ikke, når det handler om hans meritter som direktør i Finanstilsynet, hvor han har været med til at gøre det sværere at optage billige lån til en ny bolig.

"Mine to døtre bander ind imellem deres far langt væk, fordi de mener, at han er årsagen til, at de ikke kan købe en lejlighed i København, på trods af at de er vellønnede," siger han og indleder en længere forklaring om, hvorfor indgreb på boligmarkedet i virkeligheden kommer døtrene og mange andre boligkøbere til gode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier