EjendomsWatch

Kommune vil bruge 114 mio. kr. på nyt rådhus

Vordingborg Kommune vil samle sine medarbejdere ét sted og samtidig skabe moderne rammer.

Skitse til et muligt kommende rådhus i Vordingborg, som det lokale arkitekfirma Casa Arkitekter har tegnet streger til. | Foto: PR-visualisering: Casa Arkitekter

Et nyt rådhus i seks etager og til en pris på 114 mio. kr. er på dagsordenen, når Vordingborg Kommune mandag holder møde i økonomiudvalget, skriver Sjællandske.

Ideen er at bygge til det eksisterende job- og borgercenter, som er ved at blive opført i Algade 63 i Vordingborg.

"Vi skal have taget en beslutning, om vi vil gå videre med etape 2, eller om vi vil blive ved med at sætte de eksisterende rammer i stand. Vi kan ikke blive ved med at lappe huller og tro, alt er godt," siger borgmester Mikael Smed (S) til avisen.

En renovering af det nuværende rådhus, der er fra 1960'erne, vil koste 30 mio. kr., men med et nyt vil man kunne samle en række andre funktioner, der ligger spredt i den sydsjællandske kommune lige som rådhuskontorer i Østergårdsstræde vil kunne afhændes, fremgår det.

Tegnestuen SLA skal udvikle havne til brands på Sydsjælland

Boliger og firmadomicil rykker ind på sjællandsk spøgelsesgrund

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier