EjendomsWatch

Tegnestuen SLA skal udvikle havne til brands på Sydsjælland

Valget faldt på tegnestuen SLA, da Vordingborg Kommunes fandt vinderen af udbud på udviklingsplaner for tre havne i kommunen. Planerne skal være udgangspunkt for samarbejde med investorer.

Arkitektteamet med tegnestuen SLA har vundet udbuddet i Vordingborg Kommune. Sla har tidligere blandt andet opført vikingetidsmuseet i Oslo. Foto: PR-illustration

Tegnestuen SLA har nye planer på vej for Vordingborg Havn, Præstø Havn og Stege Kyst, efter de tidligere på ugen vandt et udbud.

Det skriver Vordingborg Kommune i en pressemeddelelse.

I alt 15 arkitektteams afgav bud på, hvordan de tre havne og omkringliggende arealer for fremtiden skal se ud, men Vordingborg Kommunes valg faldt på tegnestuen SLA og deres team.

Det er både lystbådehavnene og de omkringliggende områder, arkitektteamet skal udvikle. Ifølge Vordingborg Kommune er der tale om en helhedsløsning for fritid og vandsportsaktiviteter, men planerne skal også imødegå de problemer, de oplever med stigende vandstande.

I udbudsmaterialet er der lagt vægt på, at planerne for de tre havne skal sikre, at de både adskiller sig fra hinanden, men at de tilsammen skaber et værdimæssigt brand for kommunen.

Kommunalbestyrelsen i Vordingborg har foreløbigt afsat knap 8 mio. kr. til de fysiske anlæg, men udviklingsplanerne for de tre områder skal danne grundlag for samarbejde med investorer og fonde om kommende anlægsprojekter.

Kommunen forventer, at de endelige planer ligger klar i slutningen af året.

Arkitektfirmaet Effekt skal tegne Silkeborg bymidte

Tre arkitektfirmaer konkurrerer om at gøre Holstebro attraktiv for investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier