EjendomsWatch

Tømrermester vil sælge ufærdig men næsten udlejet jysk ejendom til tocifret millionbeløb

En bank skal bo i stuen, og første og anden etage er næsten lejet ud i en ny ejendom i det nordjyske. Bygningen er til salg, men "rent økonomisk er et salg ikke altafgørende for mig," siger udvikleren.

Ejendommen i Skørping på Hobrovej er sat til salg for ca. 55 mio. kr. Foto: PR/Archvisuals

(Artikel rettet 10/07 , det fremgik tidligere, at ejendommen lå i Skørping, men det er i stedet i den nærliggende by Støvring)

En smule syd for Aalborg ligger Støvring, og her kan investorer snart erhverve sig en næsten fuldt udlejet ejendom for godt 55 mio. kr., skriver Nordjyske Stiftstidende.

Ejendomme vil have erhverv i bunden, hvor Jutlander Bank skal bo, mens første og anden etage vil bestå af 14 lejligheder, hvor 11 er udlejet. Selvom bygningen er til salg, er det ikke pinedød nødvendigt for udvikler og tømrermester Vagn Kristensen at komme af med den.

"Rent økonomisk er et salg ikke altafgørende for mig, selv om det vil give mig muligheder for at investere i andre byggeprojekter. For hvis ejendommen er rentabel at købe for en investor, så vil den også være det for mig ved eventuelt at beholde den. Men min nuværende holdning er, at jeg godt vil sælge ejendommen videre," siger han til lokalmediet.

Bygningen er tegnet af Rebild Arkitekterne i Støvring i samarbejde med ingeniørfirmaet Fransen & Søndergaard, mens totalentreprisen forestås af Myhlenberg Byg fra Arden. Indflytning er planlagt januar 2020.

Aalborgensisk hotelkoncept opfører 46 nye lejligheder

Himmerland Boligforening kigger uden for Aalborg efter ny vækst

KL vil hjælpe med billigere lån til husejere i klimaknibe

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier