EjendomsWatch

Aalborgensisk hotelkoncept opfører 46 nye lejligheder

HP Byg er sat på byggeriet af en stribe nye hotellejligheder, der skal står færdige i sommeren 2020 i Aalborg Øst.

Luftfoto af Aalborg. | Foto: Thomas Borberg

Hotelfirmaet Aalborg Hotel Apartments gør klar til at opføre 46 nye hotellejligheder.

Det sker, efter at der har været stor interesse for udlejerens første 27 hotellejligheder i Aalborg Øst, der åbnede i juni sidste år, skriver Nordjyske.

"En af de ting, vi har kunnet se, er, at der er et ret stort segment, der aktivt fravælger et almindeligt hotelværelse. Det er f.eks. konsulenter, sælgere og andre, der overnatter meget ude. De sætter pris på, at når de har fået nøglen, så er de i et hjem," siger Thor Bastholm, hotel-manager på Aalborg Hotel Apartments, til Nordjyske.

Byggeprojektet, der bliver fordelt på to blokke, er lagt i hænderne på HP Byg. Efter planen skal de nye lejligheder stå klar i sommeren 2020.

Der bliver ikke sat pris på udvidelsen.

Ejendomsudvikler sælger 49 lejligheder i Aalborg

MT Højgaard vinder hovedentreprise på Aalborg Universitet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier