EjendomsWatch

Salling-fonde donerer tocifret millionbeløb til 40 meter højt tårn i Aarhus

Med støtte fra Salling-fondene vil DGI-Huset i Aarhus udvide med et nyt tårn på 40 meter til sundhedsformål. Resten af finansieringen er dog ikke på plads.

Finansieringen af sundhedstårnet er nu i gang. | Foto: PR-visualiering: Sleth Arkitekter

DGI-Huset i Aarhus kan se frem til en udvidelse. Med en donation på 20 mio. kr. fra Sallingfondene som første skridt er planerne om et nyt byggeri med arbejdstitlen "Sundhedstårnet" i gang.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

"Salling Fondenes formål er at skabe oplevelser og fællesskab i hverdagen, og derfor er vi glade for at kunne bakke om et spændende projekt. Vi håber, at Fonden DGI-Huset vil kunne bruge vores donation som løftestang til at sikre den resterende finansiering," siger Jens Bjerg Sørensen, formand for Købmand Herman Sallings Fond, til mediet.

Det nye byggeri er placeret ved DGI Huset bag Bruun's Galleri og skal fungere som idræts- og sundhedscenter. Det er planen, at tårnet skal være 40 meter højt i ni etager. Det totale byggeri er estimeret til 60 mio. kr.

Salling-fondene, der også omfatter Købmand Ferdinand Sallings Mindefond, ejer Salling Group, det tidligere Dansk Supermarked.

Bricks slår rekord med Aarhus-projekt: Vil sælge boliger og erhverv for over 1 mia. kr.

Nybyggeri i Aarhus skudt ned af 67 år gammelt dokument

Bred politisk aftale sikrer 339 millioner til ny skole i Aarhus 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier