EjendomsWatch

Grundejer vil bygge bydel med 220 boliger i Næstved

Direktøren i selskabet bag planerne om den nye bydel ejer størstedelen af det 57.000 kvm store område. Den anden del ejes af kommunen, der har sagt god for, at der kan laves forslag til lokalplanen for det kommende boligområde.

Området på 57.000 kvm bliver nærmeste nabo til rækkehusområdet "Dyssen". | Foto: Google Maps.

Ejendomsselskabet RFP 2011 ApS har fået et ja fra Næstved Kommunes Plan- og Erhvervsudvalg til at gå videre med planerne om en ny bydel med plads til op mod 220 boliger. Området skal være nærmeste nabo til rækkehusene i "Dyssen" og bliver inspireret af engelske havebyer.

Det skriver Sjællandske Næstved.

"Med inspiration fra engelske havebyer forstærkes det landskabelige træk af bebyggelsens samling omkring bakkedraget, mens det enkelte hus udtrykker en moderne, dansk og bæredygtig funktionalisme med sit facadespil mellem teglskallernes nuancer," står der i ansøgningen indsendt af arkitektfirmaet Form Danmark, skriver avisen.

Boligområdet skal gå under navnet Rønnebæk Have og skal efter planen strække sig over 57.000 kvm, hvoraf Flemming Leif Jensen, adm. direktør i RFP 2011, ejer den ene halvdel, og Næstved Kommune ejer den anden. Ifølge ansøgningen kommer området til at bestå af bygninger i en til tre etager. Boligerne får enten privat have eller tagterrasser.

Kommunens andel har hidtil været udpeget til offentligt byggeri som et Campus, men de planer er blevet skrinlagt, og derfor har politikerne sagt god for, at der kan laves forslag til en lokalplan for det kommende boligområde, skriver Sjællandske Næstved.

RFP 2011 er stiftet i 2011 af Michael Ring. I dag ejes størstedelen af selskabet af Flemming Leif Jensen, der også er adm. direktør.

Motorveje til Kalundborg og Næstved rykker nærmere

Næstved får 113 nye almene boliger – 189-årig kro må lade livet

Udvidelse af storcenter vækker bekymring

Næstved Storcenter gør klar til udvidelse på 19.000 kvm 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier