EjendomsWatch

Udvidelse af storcenter vækker bekymring

Når Næstved Storcenter får lov at udvide med 10 butikker mere, er bymidtens butiksliv i fare, advarer butikkernes talerør.

Foto: PR

Næstved Storcenter, der sidste år fik verdens største kapitalforvalter Blackrock som ejer i en handel til lige under 1 mia. kr., sætter nu gang i en længe ventet udvidelse af centret, der ikke vækker begejstring blandt de butiksdrivende i Næstveds bymidte, skriver Sjællandske.

Udvidelsesplanen, der i næste uge skal behandles i Næstved Byråd, går ud på at tilføre centret 10 butikker ekstra oven i de nuværende 75 samt tillade caféer med udeservering og en biograf.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier