EjendomsWatch

Casa skal stå for renovering og udvikling af godt 200 lejligheder

Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens skal have udført et større renoveringsprojekt, hvor der også skal opføres nye taglejligheder. Ejendomsudvikleren Casa skal stå for projektet.

Andelsboligforeningen Beringsgaards lejligheder. Foto: PR.

Ejendomsudvikleren Casa har vundet opgaven om at renovere 222 lejligheder for andelsforeningen Beringsgaard i Horsens. Renoveringen betyder, at der skal nedlægges en række lejligheder i foreningen, mens der samtidig skal opføres nye taglejligheder.

Det skriver Casa i en pressemeddelelse.

Af de 222 lejligheder nedlægges 25, så der skal renoveres 197, mens der opføres 32 nye lejligheder ved at inddrage tagrum som boliger. Det endelige antal boliger bliver derved 229.

Casa afviser over for EjendomsWatch at oplyse prisen på projektet.

"Renovering er et vigtigt strategisk fokusområde for os. Vi ser et stort potentiale ikke mindst inden for modernisering af almene boliger. Derfor er vi meget stolte over at vinde denne opgave, og teamet glæder sig til at komme i gang," udtaler Torben Modvig, adm. direktør i Casa, i meddelelsen.

Boligerne, der er tale om, er to- til fireværelses familieboliger fordelt på 21 opgange. I omkring halvdelen af opgange kommer der elevator.

"Vi er glade for og trygge ved, at CASA skal stå for ombygning og renovering af Beringsgaard afd. 03. Det er et omfattende arbejde, og det har været vigtigt for os at samarbejde med et team, som har erfaring i større renoveringsopgaver, hvor arbejdet skal udføres med respekt for omkringliggende beboelse," udtaler Niels Karl Grønlund, formand for Beringsgaard, i meddelelsen.

Projektet, der sættes i gang til juni, kommer i kølvandet af, at Casa har øget sin opmærksomhed mod opgaver, som indbefatter renovering og ombygning.

D.A.I. Ingeniør- og Byggerådgivning skal varetage opgaverne som ingeniør og arkitekt, fremgår det.

Beboerne i lejlighederne genhuses, mens renoveringen står på.

Casa løfter toplinjen – men bundlinjen går tilbage

Casa skal renovere 232 boliger i Aarhus

Casa skal opføre ny skøjtehal i København som OPP-projekt

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier