EjendomsWatch

Danske arkitekter skal tegne små 20.000 kvm bibliotek i Australien

Schmidt Hammer Lassen Architects skal stå for omdannelsen af TL Roberts Library i Perth i Australien.

Det kommende bibliotek for Curtin University. | Foto: PR

Vestaustraliens største universitet, Curtin University, i byen Perth, skal have ombygget sit seks etager store bibliotek TL Robertson Library. Det bliver det danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som har vundet udbuddet om at stå for det nye design til de 19.820 kvm.

Det skriver Schmidt Hammer Lassen Architects i en pressemeddelelse.

"Ombygningen komplementerer bygningens originale design med markante, nutidige arkitektoniske interventioner, der fokuserer på varme, naturlige materialer og skaber en kontrast til den nuværende struktur ved at være åben og lys," skriver Morten Schmidt, stiftende partner hos Schmidt Hammer Lassen i pressemeddelelsen.

Biblioteket blev bygget i 1972, og arbejdet forventes færdigt til 50 års-jubilæet i 2022.

Det er det danske arkitektfirmas andet bibliotek i Australien efter State Library Victoria i Melbourne, som forventes færdigt i 2020, fremgår det.

Aart Architects jagter opkøb i Sverige

Arkitekter forbereder sig på økonomisk nedgangstid 

Jönsson Enterprise skal bygge første etape af ny ø i Nordhavn

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier