EjendomsWatch

Realdania skruer op for synligheden på Mipim

MIPIM 2019: Fire arealudviklingsselskaber under Realdania ankommer stærkt til dette års Mipim-messe. Direktør regner med, at tilstedeværelsen vil føre til konkrete handler.

Mipim i Cannes er verdens største ejendomsmesse. | Foto: PR

I år er de fire arealudviklingsselskaber under Realdania By & Byg gået sammen og har købt en standplads, når dette årets Mipim-messe for ejendomsbranchen løber af stablen i marts i Cannes i Sydfrankrig.

Der er tale om selskaberne Naturbydelen Ringkøbing K, Køge Kyst, Kanalbyen i Fredericia og Nærheden ved Hedehusene. Alle de fire selskaber er med i den største sponsorkategori.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier