EjendomsWatch

Aarhus har Mipim-katalog med over 185.000 etagemeter

MIPIM 2019: Når Aarhus Kommune tager afsted mod Cannes til årets Mipim-messe, bliver det med en lang liste af udbud. Aarhus Kommune har aldrig haft så mange etagemeter byggeretter med på Mipim, siger arealudviklingschef til EjendomsWatch.

Det gamle Amtssygehus skal omdannes til 2500 boliger. | Foto: Aarhus Kommune.

Investorerne får nok at vælge mellem fra Aarhus Kommune, når det er tid til at afholde verdens største ejendomsmesse Mipim for 30. gang.

Faktisk bliver det kommunens største udbud på Mipim nogensinde i forhold til antal etagemeter. Der er tale om større projekter, og der ligger meget arbejde bag at sætte alt dette i udbud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier