EjendomsWatch

Gefion frasælger endnu et projekt - denne gang 40 studieboliger

DIS har købt to tidligere erhvervsbygninger på Amager af Gefion, som skal bygges om til studieboliger for danske og internationale studerende.

Gefion samarbejder med DIS om opførelsen af 40 nye studieboliger. | Foto: Sacha Sennov.

DIS, tidligere Danish Institute for Study Abroad, har indgået en aftale med Gefion Group om at omdanne to erhvervsbygninger til studieboliger.

Det er Gefion, der ejer bygningerne, som skal give plads til 40 nye boliger, der skal huse både danske og udenlandske studerende.

Det skriver Gefion i en pressemeddelelse.

Ejendommen er på 4165 kvm og ligger på Stadsgraven 15 på Amager. DIS har valgt projektet på grund af beliggenheden.

"Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde både udenlandske og danske studerende indenfor i de store og lyse boliger, som beliggenhedsmæssigt er meget unik, og indretningsmæssigt vil give de studerende de bedste rammer for et godt internationalt studiemiljø," siger Malene Torp, adm. direktør for DIS, i meddelelsen.

DIS ejer i forvejen to kollegier i København og kan med denne aftale snart tilføje yderligere 40 studieboliger til listen.

"Vi glæder os til samarbejdet med DIS og til at bringe vores store erfaring med at konvertere erhvervsejendomme til boligejendomme i spil,” siger Thomas Færch, adm. direktør for Gefion Group, i meddelelsen.

Investor køber universitetsbygninger på Amager og omdanner dem til studieboliger

Gefion Group henter vigtig byggefinansiering hos PKA 

PFA omdanner Siemens-domicil til kollegie med 220 værelser

AP Pension jubler: Sælger ungdomsboliger og hotel med solid gevinst

PKA vil investere mere i ungdomsboliger 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier