EjendomsWatch

112 år gammelt hotel ved Kolding skal laves til ungdomsboliger

Kinesisk restaurant-ejer har kastet sin kærlighed på et hotel i byen Lunderskov tæt ved Kolding. Inden udgangen af 2020 vil han have 15 boliger klar til unge i det gamle hotel.

LunderskovHotel i Kolding. | Foto: Google

Lunderskov Hotel fra 1906 skal transformers til 15 ungomdsboliger, som skal stå indflytningsklar i 2020, skriver Jydskevestkysten. Det er investoren Guo Xing Cao, som ejer hotellet og den en kinesiske restaurant Xing Yuan i samme by, der står bag planerne.

"Jeg har bekendte, som går i skole i Kolding, og de har fortalt mig, at det både er dyrt og svært for unge at finde lejligheder i Kolding. Lunderskov er kun et stop med tog fra Kolding, så jeg tænkte, det var en god idé at købe hotellet i byen for at hjælpe de studerende," siger Guo Xing Cao, der også er direktør for investeringsfirmaet C X Invest, til Jydskevestkysten.

De 15 boliger kommer til at have enten et eller to værelser, og huslejen vil ligge mellem 2000-3500 kr. om måneden, skriver avisen, som ikke fortæller noget om, hvor mange penge der skal skydes i projektet.

Guo Xing Cao er ved at indhente de nødvendige byggetilladelser fra Kolding Kommune. Ifølge tinglysningen købte han hotellet i januar i år gennem sit investeringsselskab C X Invest for 2,4 mio. kr.

Lokalt makkerpar overtager historisk Køge-ejendom med 40 lejemål

Familiefond køber Horsens-hotel - vil lave det om til studieboliger

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier