112 år gammelt hotel ved Kolding skal laves til ungdomsboliger

Kinesisk restaurant-ejer har kastet sin kærlighed på et hotel i byen Lunderskov tæt ved Kolding. Inden udgangen af 2020 vil han have 15 boliger klar til unge i det gamle hotel.
LunderskovHotel i Kolding. | Foto: Google
LunderskovHotel i Kolding. | Foto: Google

Lunderskov Hotel fra 1906 skal transformers til 15 ungomdsboliger, som skal stå indflytningsklar i 2020, skriver Jydskevestkysten. Det er investoren Guo Xing Cao, som ejer hotellet og den en kinesiske restaurant Xing Yuan i samme by, der står bag planerne.

"Jeg har bekendte, som går i skole i Kolding, og de har fortalt mig, at det både er dyrt og svært for unge at finde lejligheder i Kolding. Lunderskov er kun et stop med tog fra Kolding, så jeg tænkte, det var en god idé at købe hotellet i byen for at hjælpe de studerende," siger Guo Xing Cao, der også er direktør for investeringsfirmaet C X Invest, til Jydskevestkysten.

De 15 boliger kommer til at have enten et eller to værelser, og huslejen vil ligge mellem 2000-3500 kr. om måneden, skriver avisen, som ikke fortæller noget om, hvor mange penge der skal skydes i projektet.

Guo Xing Cao er ved at indhente de nødvendige byggetilladelser fra Kolding Kommune. Ifølge tinglysningen købte han hotellet i januar i år gennem sit investeringsselskab C X Invest for 2,4 mio. kr.

Lokalt makkerpar overtager historisk Køge-ejendom med 40 lejemål

Familiefond køber Horsens-hotel - vil lave det om til studieboliger

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også