EjendomsWatch

PFA køber boliger i Herning for over 200 mio. kr.

Pensionsselskabet køber boliger samt et boligprojekt i den midtjyske by. Sælger er en lokal udvikler.

Foto: PR-illustration

PFA køber 83 eksisterende boliger og 30 projektboliger, skriver penssionsselskabet i en pressemeddelelse. De i alt 13.316 kvm boliger bliver en samlet investering på over 200 mio. kr.

"Herning er en af de interessante danske vækstbyer, hvor man forventer øget befolkningstilvækst og en større efterspørgsel efter boliger. Det understøttes af, at Herning har et velfungerende erhvervsliv, og de seneste mange år har markeret sig som en central by for messer, musikarrangementer og kultur, hvilket bidrager til det samlede billede af en attraktiv by at investere i," siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier