EjendomsWatch

Gråkjærs omsætning boomer – overskuddet følger ikke med

Holstebro-udviklerens ledelse er ikke tilfreds med årets resultat. Udsatte projekter i Danmark og juridiske uenigheder på store projekter i Norge giver et tocifret milliontab, lyder det.

Gråkjær bygger sammen med ejendomsselskabet Koncenton fra Aarhus 117 boliger i det nye bykvarter Islevhaveby i Rødovre vest for København. Projektsummen er 250 mio. kr. | Foto: AI Arkitekter

I 2016 rundede Gråkjærs ordrebog milliarden. I 2017 og ind i 2018 er væksten fortsat, og entreprenørvirksomhedens omsætning er steget til knap 800 mio. kr., svarende til en stigning på ca. 9 pct.

Det viser Gråkjærs netop offentliggjorte regnskab for det skæve regnskabsår 2017/2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier